Det siger kunderne..

Tilfredse kunder

Musik til fest er en tillidssag og de fleste kender en musiker når de skal bruge musik til deres arrangement. Mangler du god musik til fest og kender du ikke mig, kan du herunder læse er nogle af de referencer / udtalelser jeg har modtaget efter forskellige arrangementer gennem tiden, og få et billede af hvad mine kunder har oplevet når de har valgt musikken til fest.
Du kan også lytte til min musik her.

DEL DIN OPLEVELSE
Hvis jeg har spillet til et arrangement hos dig hører jeg meget gerne fra dig. Ris og Ros er altid meget velkomment, og danner det bedste grundlag for fornyelse og forbedring.
Skriv til mig så vil jeg dele din oplevelse her

Syntes du godt om dette?
Helt tilfældigt valgte jeg dig til min fest i lørdags. Og det er jeg og 50 andre rigtig glade for. Hvis der er nogen der kan lave stemning og få humøret frem er det dig. Du får helt sikkert flere ture til Thorsager og omegn. Tak for god underholdning.
60 Års fødselsdag

Jens Jørn Holst, holst@roendesnet.dk

Hej Anders, vi vil gerne takke dig for en uforglemmelig aften, hvor vi fejrede sølvbryllup på Mølkjær kro, du var med til at gøre det til en festlig aften.
Sølvbryllup

Annemette og Bent Eskildsen, bmmt@mail.dk

Bare lige for at sige tak for god musik og sang til vores 2 x 50 års fødselsdag i festhuset i holstebro. Du leverede “varen” god dæmpet musik til middagen og rigtig godt tilpasset dansemusik,som trak folk på gulvet hele aftenen.
Man er jo så lidt gladere som festholder når alt er gået godt.
2 x 50 år's fødselsdag

Rita og Bent Pedersen, bpe123@hotmail.com

Vi vil sige tusinde tak for rigtig god musik til vores sølvbryllup på Emmmerlev Klev Strandhotel, du forstod at få selskabet med fra starten med dejlig musik til middagen, og senere til dansen, alle var på dansegulvet hele aftenen.
Vi kan varmt anbefale dig til andre.
Sølvbryllup

Jette og Per Damgaard, jpdamgaard@get2net.dk

Tusind tak for hjælpen til at gøre vores bryllup til en helt fantastisk aften. Alle gæsterne har virkelig rost dig og har udtrykt at det var en helt fantastisk god aften og fest. Tusind tak for det.
Vi kan/vil kun anbefale dig til andre der står for at skal holde en fest.
Bryllup

Hans Peter og Charlotte Nissen, sandager@dlgtele.dk

Vi vil hermed sige dig tak for en vinderunderlig aften til min Kones fest, det var bare så dejligt med det stille og rolige musik under spisningen. Jeg kan næsten ikke rose dig nok for en dejlig aften, så vi vil varmt anbefale dig til andre.
Endnu en gang tusinde tak Anders.
Sølvbryllup

Susanne og John, johnl@oncable.dk

Tak for god musik ved vort kobberbryllup, du forstod rigtigt at få folk med. Flere af gæsterne syntes at det var modigt at finde musik på nettet, med de blev glædeligt overrasket.
Hilsen kobberbrudeparret
Kobberbryllup

Lone og lars Jensen, lljensen@mail.dk

Tusinde tak for suveræn god musik ved vores bryllup. Alle var meget imponeret af dig, da de aldrig har hørt dig spille før. Men jeg vidste jo godt, at du var god.
Jeg/vi kan ihvertfald varmt anbefale dig til andre.
Bryllup

Maiken og Chris, maiken1@sol.dk

Vi vil sige tak for din måde at spille til vores bryllup på, dejlig afdæmpet musik under maden og god musik for alle at danse til.
Det kan være svært at finde den rette musikker til ens fest, når man ikke rigtig kender til nogen som spiller.
Vi kan varmt anbefale Anders, hvis I skal holde fest!
Bryllup

Mette og Kim Rosenbæk, famtinros@mail.dk

Vi vil sige tak for en rigtig god aften,på Vejle Center Hotel med dejlig stille musik under middagen,og ikke for mange skålesange som vi havde frabedt os. Da der skulle danses var der gang i dansen med det samme og det kørte bare der ud af, så jeg måtte spørge om overdans 2 gange som du velvilligt imødekom.
Så de bedste anbefalinger herfra og tak for en god aften.
2 x 60 års fødselsdag

Elin og Jan Ølholm, elinogjan@tuknet.dk

Tak for at sætte prikken over i’et til vort bryllup.
Bryllup

Kent og Monica, mopou31@e-skolen.dk

Vi vil lige sige tak for rigtig god musik til vores sølvbryllup i Tvis Sognegård. Du var med til at gæsterne var i godt humør, og fik danset meget. Vi vil gerne give vore varmeste anbefalinger til dig.
Sølvbryllup

Helle og Henry Larsen, hhlarsen4@hotmail.com

Pin It on Pinterest