Hvem er musikkentilfest.dk?

Den bevidste og moderne selskabsmusiker.

Mit navn er Anders Have Andersen og jeg er manden bag musikkentilfest.dk og bag selvfølgelig tangenterne til utallige fester, store som små. Siden 1997 har jeg sat en stor ære i at levere en troværdig selskabsmusik uanset arrangementets art og størrelse. Jeg er som person meget engageret, ekstremt perfektionistisk og jeg brænder for den gode fest.

Jeg har gennem livet haft musik som den store interesse og med opstart i klaverspil som 5-årig var der lagt vej for et solidt afsæt i musikken. Efter klaverspillet blev fremtiden for min karriere de mere alsidige arranger-keyboards, som jeg stadig benytter.

Jeg spiller efter noder, og jeg benytter mig ikke af playback, backingtracks, midifiler eller lign. det du hører er altså også det jeg spiller. Jeg holder få og korte pauser. Mellem middagen og dansen, holdes dog en lidt længere pause, hvor gæsterne kan strække benene inden kaffen og bordene bliver ryddet så dansegulvet er klar.

 

Anders Have Andersen

Anders Have Andersen

Selskabsmusiker

Anders Have Andersen

Anders Have Andersen

Selskabsmusiker

Syntes du godt om dette?

Erfaringen

Som selskabsmusiker skal man levere varen hver gang, da en fest ikke kan gøres om. Jeg har siden 1997 spillet til utallige fester af stort set alle slags og gennem disse mange år har jeg fået opbygget en meget stor erfaring, som gør at jeg er rustet til alle typer af arrangementer. Lige fra fødselsdage til foreningsfester over konfirmationer til bryllupper, for blot at nævne nogle.

Musikken

Musikken spilles efter situationen. Under middagen er det dæmpet musik som diskret fylder baggrunden og giver gæsterne mulighed for at tale sammen. Når tiden så kommer til dansen, bliver der skruet op for energi, tempo og volumen med musik der trækker folk på gulvet. Jeg leverer levende selskabs-musik og sang for dig og dine gæster, ikke mere eller mindre sjove indslag og vittigheder – med andre ord: jeg er musiker, ikke komiker.

i

Repertoire

Mit repertoire spænder meget bredt. Derfor sammensætter jeg mit repertoire efter lejligheden, gæsterne og stemningen. Der er ikke to fester der er ens og netop derfor skal musikken også tilpasses festen. Jeg har et meget stort oplag af noder med og kan derfor tilpasse mig under ethvert arrangement.

g

Udstyret

Jeg spiller på moderne udstyr af meget høj kvalitet, som løbende bliver opdateret og udskiftet efterhånden som der udvikles nyt. Jeg har udover keyboardet og lydanlæg også mulighed for opstilling af lysanlæg, der giver den helt rette stemning til dansen.

Pin It on Pinterest